Sanjska knjiga – razlaga sanj črka T

By | 23/05/2021
razlaga sanj črka T

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko T.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== TELOVADBA ==

Če sanjate, da telovadite, je to znak, da v svojem življenju potrebujete več gibanja in več elastičnosti.

== TREBUH ==

Sanjanje da vidite svoj trebuh tako ali drugače je znak, da v sebi skrivate emocije, ki jih ne spravljate ven iz sebe. neko stvar v svojem življenju težko sprejemate. Zato vam sanje svetujejo, da uredite to, da spravite ven iz sebe vse tisto kar vas obremenjuje ali vam ne pusti spat. Ker vedite, da ne gre samo ljubezen skozi želodec ampak tudi vse sovražtvo iz okolice. In naprej iz želodca v trebuh in nato ven iz vas.

Sanjanje golega trebuha (torej da vidite tudi kožo na trebuhu) pomeni, da je neka vaša šibkost obelodanjena, ljudje to vidijo in lahko vam kdo zato škoduje. 

== TUJINA ==

Sanjanje odhoda v tujino opozarja na neravnovesje v svojem življenju in da je ta pot v tujino nek način želje po spremembi ali pa znak pobega iz težavne situacije. Sanje svetujejo, da bi bilo potrebno v vašem življenju narediti vsaj eno radikalno spremembo. 

Sanje svetujejo tudi to, da je potrebno odpreti samega sebe za duhovnost, pa ne nekaj neoprijemljivega ampak duhovnost, ki prinaša blagodejne rezultate, ki jih lahko začutite.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna