Sanjska knjiga – razlaga sanj črka U

By | 23/05/2021
razlaga sanj črka U

Tukaj lahko najdete vse sanjske simbole in razlago sanj za simbole, ki se začnejo na črko U.

Za vedeževanje in podrobnejšo razlago vaših sanj me pokličite ali pošljite sms. Za vas bom pogledala v vašo prihodnost in vam odgovorila na vsa vaša vprašanja. Ljudje pravijo, da sem dobra vedeževalka. Preverite to tudi vi. Ne bo vam žal.

== UGRABITEV ==

Sanjanje ugrabitve pomeni, da vas nekdo manipulira. Obenem pomeni, da nimate kontroloe nad svojim življenjem. 
Če sanjate, da so nekoga ugrabili, to pomeni, da v svojem življenju nimate upanja, ki bi ga morali imeti, podcenjujete svoje sposobnosti.

Če sanjate, da ste vi nekoga ugrabili to pomeni, da se skušate v svojem življenju držati nečesa kar bi že davno nazaj morali izpustiti. Pomeni pa tudi težeje drugim, da sprejmejo vaše poglede na življenje.

== ULICA ==

Sanjanje da se sprehajate po ulici ali da zavijete v ulico kaže na to, da v svojem življenju imate sicer omejene možnosti, pa vendar take možnosti za dogajanje, ki vam bodo prinesle uspeh. Seveda bodo po tej poti tudi težave, pa vendar vse take težave, ki jih boste uspešno prebrodili in na koncu zmagali.

Nazaj na Sanjska knjiga – razlaga sanj po abecedi

Ni mi vseeno za vas. Samo to morate začutiti in prepoznati. Zato vas vabim, da me kontaktirate. Na vas čakam dobra vedeževalka za napoved vaše prihodnosti in za podrobnejšo razlago vaših sanj.

vedeževalka Vesna